ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’tan hayırlı olsun ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’tan hayırlı olsun ziyareti
04 Ara 2019 / Çar 16:45
/ 51 Kez Okundu
| |

Erzurum’a atanarak görevlerine başlayan Tuğgeneral Semih Okyar ve Kıdemli Albay Ali Gemalmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum’a gelen komutanlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

Tuğgeneral Semih Okyar ve Kıdemli Albay Ali Gemalmaz ise Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, tarih sayfalarında şanıyla anılan Dadaşlar Diyarı Erzurum’a atanması hasebiyle duyduğu sevinç ve gururu ifade etti. Erzurum’un, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması aşamasında önemli bir rol üstlendiğini anımsatan Okyar Paşa, Kıdemli Albay Ali Gemalmaz ile birlikte Erzurum’un tüm bölgelerinde güvenliğin başarıyla sağlanabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdür Vekili 1. Sınıf Emniyet Müdürü Yüksel Toprak’ı da makamında ziyaret eden Çakmak’a POMEM Müdürü Yüksel Toprak; Erzurum’un ve şehirde bulunan üniversitelerin kalkınması ve gelişmesi adına önemli katkılar sağladıklarını belirterek, devam etmekte olan ve tamamlanan projelerden dolayı Rektör Prof. Dr Çakmak’ı tebriklerini sundu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.