Evde sağlık çalışanlarına sertifikaları verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Evde sağlık çalışanlarına sertifikaları verildi
26 Mar 2018 / Pzt 11:13
/ 52 Kez Okundu
| |

Adıyaman Sağlık Müdürlüğü Verimlilik ve AR-GE Birimi tarafından Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde çalışanlara verilen Evde Sağlık Kalite Eğitimine katılan personele sertifikaları verildi

Adıyaman Sağlık Müdürlüğü Verimlilik ve AR-GE Birimi tarafından Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde çalışanlara verilen Evde Sağlık Kalite Eğitimine katılan personele sertifikaları verildi.
İki grup halinde bölgede ilk defa verilen Evde Sağlıkta Kalite Eğitiminde evde sağlıkta kalite standartları, kurumsal hizmetler boyutu, sağlık hizmetleri boyutu, risk yönetimi, sağlıklı çalışma yaşamı ve gösterge yönetimi konularında sunumlar yapıldı. Eğitimler sonunda personele sertifikaları verildi.
Eğitim hakkında açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, “Merkez ve ilçe hastanelerinde beşi H Tipi, biriside D tipi olmak üzere 6 adet Evde Sağlık Hizmetleri Birimlerimizce aktif bin 257 hastaya, 39 sağlık çalışanı ile evde sağlık hizmeti sunulmaktadır. Çeşitli hastalıklar nedeniyle evde sağlık hizmeti alma ihtiyacı olan bireylere evinde sosyal ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini de kapsayacak şekilde verilen muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım, takip ve rehabilitasyon hizmetler veriliyor. Bunun yanı sıra ihtiyacı olan hastalarımızın nazogastrik ve idrar sonda değişimi, yara pansumanı ve uzman hekim tarafından reçete edilmiş ilaç tedavileri uygulanmaktadır” dedi.
Öz daha sonra, Evde Sağlık Hizmetleri Birimindeki tüm ekibe teşekkürlerini ileterek, eğitim sonunda katılım belgelerini takdim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.