Eyüpsultan Belediyesi işsizlere iş bulmaya devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eyüpsultan Belediyesi işsizlere iş bulmaya devam ediyor
25 Şub 2018 / Paz 12:16
/ 65 Kez Okundu
| |

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından hayata geçirilen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, Eyüpsultan’da yaşayan işsiz vatandaşlara umut olmaya devam ediyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından hayata geçirilen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü İş ve Kariyer Gel tirme Birimi, Eyüpsultan’da yaşayan siz vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.
2014 yılında hizmete alınan İş ve Kariyer Gel tirme Birimi, çi arayan şirketlerle arayan vatandaşlara aracılık yapıyor, verenle arayanları buluşturuyor. Bu anlamda hizmet ağını gen letmek adına Eyüpsultan Belediyesi aracılığı ile ilanı açan bir turizm firması, yeni çalışanlarını aradı.
Vatandaşa sms yolu ile ilanı bilgilendirmesi yapan Eyüpsultan Belediyesine rekor sayıda başvuru geldi.
Turizm şirketinin insan kaynakları personeli tarafından yapılan mülakatlar sonucunda hem adaylar i değerlendirdi hem de veren personel adayları ile tanışma fırsatı buldu.

“4 günde buldum, başkanımızdan Allah razı olsun”
İş ilanını sms yolu ile gören ve belediyenin ve kariyer birimine başvuru yapan Fikret Barlar görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Bir süredir arayışındaydım. Belediyemizden böyle bir ilanı mesajı alınca dikkatimi çekti. Ertesi gün başvurumu yaptım, 4 gün sonra mülakata çağrıldım. Mülakatım olumlu geçti, şu an bir im var. Başkanımız Remzi Aydın beyefendiye hem bu hizmeti hem de tüm hizmetleri adına çok teşekkür ediyorum, Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.