Eyüpsultan Belediyesi’nin yemekhanesine tam not

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eyüpsultan Belediyesi’nin yemekhanesine tam not
02 Şub 2018 / Cum 15:31
/ 12 Kez Okundu
| |

Eyüpsultan Belediyesi’nin yemekhanesini ve mutfağını denetlendi

Eyüpsultan Belediyesi’nin yemekhanesini ve mutfağını denetlendi.
Eyüpsultan Kaymakamlığına bağlı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Eyüpsultan Belediyesi’nin yemekhanesini ve mutfağını denetledi. Yapılan denetimde teknik ve hijyenik koşulların sağlandığı tespit edildi.
Denetimler titizlikle yapılırken; yemekhanenin ve mutfağın genel temizlik ve hijyeni, gıda ürünlerinin muhafazası ve depolama hijyeni, kılık-kıyafet, eldiven ve bone gibi personelin genel temizliği, kullanılan alet ekipmanların temizlik ve şartlara uygunluğu, havalandırma ya da davlumbazları bulunup bulunmadığı ve ürünlerin muhafaza koşulları gibi hem insan sağlığını hem de çalışma koşullarını içeren konular ayrıntılı bir şekilde denetlendi.
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çalışma arkadaşlarımızın sağlığı ve güvenliği vazgeçilmezdir. Belediye olarak, kurumsal kimliğimizin vermiş olduğu güçle iş sağlığını ve güvenliğini çok önemsiyoruz. Çalışanlarımızın mutluluğunu, huzurunu ve sağlığını ön planda tutuyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Eyüpsultan İlçe Tarım, Sağlık ve Hayvancılık Müdürlüğünün denetiminden tam not almamızdan dolayı emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.