Eyüpsultan İstanbul’un en temiz ilçelerinden biri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eyüpsultan İstanbul’un en temiz ilçelerinden biri
12 Mar 2018 / Pzt 11:34
/ 37 Kez Okundu
| |

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, temizlik ve Alibeyköy Osmanlı Park ile ilgili açıklama da yapıldı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerind en gel en soruları cevaplandırdığı bir programda, temizlik ve Alibeyköy Osmanlı Park ile ilgili açıklama da yapıldı.
Vatandaşlardan gel en soru üzerine temizlikle ilgili konuşan Başkan Remzi Aydın, “Temizlik konusunda Eyüpsultan Belediyemiz gerçekt en İstanbul’un en iyi ilçelerind en bir tanesi, bunu çok net ifade edebilirim. Yaptığımız tüm anketlerde bize dışarıdan gel en görüş ve değerl endirmelerde hep bunu görüyoruz” dedi.
Bir vatandaşın Alibeyköy Osmanlı Park ile ilgili sorusuna cevap ver en Başkan Remzi Aydın, “Alibeyköy Osmanlı Parkında güv enlik ve ışıklandırma sorunu için arkadaşlarımıza baktırırız, b en o konuda yakın tarihte talimatlar verdim, düz enlemeler yaptık” diye konuştu.
Tramvay çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Aydın, “Yürüyüş bandında özellikle sıkıntı vardı, yürüyüş bandında olan sorun çözüldü tabi y enid en kontrol ederiz. Tabi tramvay çalışmasından dolayı Haliç’e paralel olarak hat gittiği için aynı şekilde inşaat alanı olarak orası koruma altına alındı. Bu çalışma bit ene kadar biraz bekleyeceğiz, dolayısıyla pikniklerimizi geçici bir süreliğine başka bir yerde yapacağız. İnşallah bir dahaki s eneye yaza yine pikniklerimizi yaparız. Yanımızda da tramvaya el sallarız” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.