Eyüpsultan’ın yeni misafirlerine ’’Hoş geldin Bebek’’ ziyaretleri sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
31 Oca 2018 / Çar 15:23
/ 21 Kez Okundu
| |

Eyüpsultan Belediyesi’nin düzenlediği ’’Hoş geldin bebek’’ziyaretleri sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi’nin düzenlediği ’’Hoş geldin bebek’’ ziyaretleri sürüyor.
Eyüpsultan Belediyesi tarafından yeni doğan bebekler için gerçekleştirilen ’’Hoş geldin bebek’’ ziyaretleri, Başkan Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın’ın katılımları ile devam ediyor. 2014 yılından günümüze kadar devam eden bebek ziyaretleri sayısı bin 520 aileye ulaştı. Ziyaretler esnasında yeni doğan bebekler için hazırlanan “Hoş geldin bebek” sepetleri hem ailelerin yüzünü güldürüyor hem de bebeklerin ihtiyaçlarını karşılıyor.
Eyüp Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin (ESER)özel çocukları tarafından hazırlanan hoş geldin bebek sepetlerinin içerisinde bebek battaniyesi, çocuk bezi, biberon, emzik, zıbın, önlük ve oyuncak gibi birçok yararlı ürün bulunuyor.
Hoş geldin bebek ziyaretlerinden faydalanmak için Eyüpsultan sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak yeterli. Başvuru için izlenmesi gereken aşamalar: Anne-babanın Eyüpsultan’da ikamet ettiğine dair geçerli bir belge, ziyareti gerçekleştirilecek olan bebeğin 0-4 aylık olması, belediyemizin sağlık birimini arayarak veya sosyal destek formunu doldurarak kayıt oluşturulması, alınan kaydın doğruluğunun incelenmesi ve ziyaretin gerçekleştirilmesi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde Eyüpsultan Belediyesi’nin sağlık ekibi, bir doktor ve bir hemşire de eşlik ediyor. Ziyaretlerde bebekler sağlık ekibi tarafından gerekli kontrollerden geçiriliyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.