Fatih Çalışkan, Ege’nin en beğenilen İlçe Belediye Başkanı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fatih Çalışkan, Ege’nin en beğenilen İlçe Belediye Başkanı
10 Mar 2018 / Cmt 19:46
/ 188 Kez Okundu
| |

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Belediye Başkanları Birliğince sosyal medya üzerinden yapılan halk oylaması sonucunda ‘Ege Bölgesinin en beğenilen İlçe Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Belediye Başkanları Birliğince sosyal medya üzerind en yapılan halk oylaması sonucunda ‘Ege Bölgesinin en beğ enil en İlçe Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.
Ankara MEB Şura Salonu’nda düz enl en en "1. Gel eneksel Başkanlar Ödül Tör eni"nde ‘Ege Bölgesinin en beğ enil en İlçe Belediye Başkanı’ ödülüne layık görül en Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ödülünü AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Güldal Akşit’in elind en aldı.
K endisini bu ödüle layık gör enlere teşekkür ed en Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, “Bizler gücümüz nispetinde Kütahya’mızın bu şirin ilçesine hizmet etmek için uğraş veriyoruz. Gerek ülkemizde, gerek ilimizde, gerekse ilçemizdeki tüm hemşerilerime bize verdiği destekt en ötürü şükranlarımı sunuyorum” dedi.(MA-EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.