Fatma’nın hayali üniversiteye gitmekmiş

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fatma’nın hayali üniversiteye gitmekmiş
31 Oca 2018 / Çar 17:31
/ 125 Kez Okundu
| |

Hatay’da, Suriye’nin Afrin bölgesinden teröristlerin yaptığı roketli saldırıda hayatını kaybeden Fatma Avlar’ın üniversite hayali kurduğu ortaya çıktı

Hatay’da, Suriye’nin Afrin bölgesinden teröristlerin yaptığı roketli saldırıda hayatını kaybeden Fatma Avlar’ın üniversite hayali kurduğu ortaya çıktı.
Gültepe Mahallesi’ndeki evlerindeki odasında uyurken teröristlerin ateşlediği roketin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Fatma Avlar’ın gözyaşları arasında toprağa verilmesinin ardından kız arkadaşıyla sosyal medyada konuşmaları ortaya çıktı.
Fatma Avlar’ın hayatından memnun olduğu, üniversite hayali kurduğu ve bu hayalini okul arkadaşıyla paylaştığı öğrenildi. Daha çok genç olduğunu belirten Avlar’ın, kız arkadaşının herkesin hayattan bıktığını belirtmesi üzerine hayatından memnun olduğunu ve üniversite hayalleri kurduğunu yazdığı görüldü.
Öte yandan bugün şehit olan Fatma Avlar için Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan Mehmetçik tarafından PKK/PYD’li teröristlere atılacak obüs mermisine “Şehit Fatma Avlar kardeşimiz için” yazıldı.
Anne Döne ve baba Ahmet ile kardeşleri Bilgey, İdal ve Mustafa Avlar, Fatma’nın hayatını kaybetmesiyle yıkıldı. Fatma Avlar’ın Abdurrahman adındaki ağabeyinin de 3 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.