Fatsa’da öğrenci ve velilerden kan bağışı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fatsa’da öğrenci ve velilerden kan bağışı
29 Kas 2017 / Çar 14:43
/ 14 Kez Okundu
| |

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Türk Kızılayı “Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı İçin Teknik Destek Projesi” kapsamında TOKİ Ortaokulunda öğretmenler ve veliler kan bağışında bulundu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Türk Kızılayı “Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı İçin Teknik Destek Projesi” kapsamında TOKİ Ortaokulunda öğretmenler ve veliler kan bağışında bulundu.
Fatsa’da okul bahçesinde kan bağışı kampanyası gerçekleşti. "Kan bağışını yap hayat kurtar" sloganıyla gerçekleştirilen ve öğrenci velileri ile öğretmenlerin katıldığı kan bağışı kampanyasına ilgi yoğun oldu.
"Sağlıklı her bireyin kan bağışında bulunması insanlık adına önemli bir görevdir" diyen TOKİ Ortaokulu Okul Müdürü Ahmet Kabacı, "Kan vermek toplumsal bir sorumluluk olduğu gibi, acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Bizler de bu konuda bir şeyler yapmak istedik ve bu organizasyonu düzenledik. Okul öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederim" dedi.
Velilere ve öğretmenlere düzenledikleri kampanya için teşekkür eden Kızılay Fatsa Şube Baş kanı Erdi Şevketoğulları, kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu vurguladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.