Fatsalı çaycı bir günlük hasılatını Afrin’e bağışladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fatsalı çaycı bir günlük hasılatını Afrin’e bağışladı
13 Mar 2018 / Sal 16:51
/ 24 Kez Okundu
| |

Ordu’nun Fatsa ilçesinde faaliyetini sürdüren bir çay evi Afrin’de kahramanca savaşan Mehmetçiğe bir günlük hasılatını bağışladı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde faaliyetini sürdüren bir çay evi Afrin’de kahramanca savaşan Mehmetçiğe bir günlük hasılatını bağışladı.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü Afrin Zeytin Dalı Operasyonu’na destek mesajları veren Fatsalı Çaycı Hakan Kocagöz, İşyerinin camına astığı dev yazı ile Afrin operasyonuna destek mesajı verip 1 günlük hasılatını da TSK’ya bağışlama kararı aldı.
Düzenlediği kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini söyleyen Kocagöz, “Vatan olmasa aile olmaz. Vatan olmasa insan olmaz. Vatan olmasa sen olmazsın. Bizim için canlarını feda eden vatan sevdalısı kardeşlerimize bugünkü kazancımız bağışlanacaktır. Allah Mehmetçiğimizi korusun. Devletimizin girmiş olduğu Afrin harekatında askerlerimizi yürekten destekliyoruz. Askerimiz kahramanca orada mücadelesini verirken, bizler de burada elimizden gelen desteği onlara hem dualarımızla hem de maddi anlamda destek verme gayreti içindeyiz. Allah Türk Ordusuna güç kuvvet ve zafer nasip etsin inşallah” diye konuştu.
Bir iş yerinin açılışından gelen Fatsa protokolü ise düzenlenen kampanyayı fark ederek destek için çay ocağına maddi destek verdiler. Vatandaşlar ise çaycının yaptığı kampanyaya büyük destek sağladılar.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.