Fenerbahçe taraftarları sinema salonunu doldurdu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fenerbahçe taraftarları sinema salonunu doldurdu
19 Şub 2024 / Pzt 10:24
/ 6 Kez Okundu
| |

Alaşehir Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen ve işgal altındaki İstanbul’da futbolla yazılan direniş destanının anlatıldığı ’Zaferin rengi’ filmi izleyenlerden tam not aldı.

Alaşehir Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen Zaferin Rengi filmi Alacity sinemasında coşkuyla izlendi. Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör ve protokolünde izlediği filmi izleyenler zaman zaman filmin heyecanına kapılarak alkış tuttu. İşgal altındaki İstanbul’da futbolla yazılan direniş destanının anlatıldığı filmde Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini, Türk spor tarihinin en efsanevi başarılarından olan General Harington Kupası’nın hikayesini de anlatan ’Zaferin rengi’ Alaşehirli film severler tarafından büyük beğeni aldı.
Filmin baş kahramanı olan, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i (Galip Kulaksızoğlu) Kubilay Aka’nın canlandırdığı filmde Mustafa Kemal Atatürk’ü ise Yiğit Özşener canlandırdı. Abdullah Oğuz’un yönettiği filmde Nejat İşler, Timuçin Esen, Gonca Vuslateri, Yılmaz Bayraktar, Birce Akalay gibi isimler de rol aldı.
Filmde Atatürk’ün Fenerbahçe Kulübü’ne yaptığı ziyaret ve Fenerbahçe’nin işgal kuvvetleriyle yaptığı heyecan verici maçlar da yer aldı. Alaşehir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Rüştü İstemihan, "Zaferin Rengi filmini Alaşehirlilerle buluşturduğumuz için çok kutluyuz. Filmin çekilmesinde büyük emeği olan başta kulüp Başkanımız Ali Koç ve ekibine, filmde rol alan tüm ekibe, bizleri bu gün yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız Alper Faruk Güngör ve kurum amirlerine, yönetim kurulu üyelerimize, filmi izlemeye gelen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.