Ferrero ödülünü Ahmet Kaan Vurmaz kazandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ferrero ödülünü Ahmet Kaan Vurmaz kazandı
15 Mar 2018 / Per 14:10
/ 152 Kez Okundu
| |

Ferrero’nun 2012 yılında başlattığı, “Değerli Tarım Uygulamaları” kapsamındaki eğitimler, faaliyetler ve etkinlikler devam ediyor

Ferrero’nun 2012 yılında başlattığı, “Değerli Tarım Uygulamaları” kapsamındaki eğitimler, faaliyetler ve etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen fotoğraf yarışmasında birinci olan öğrenciye fotoğraf makinesi hediye edildi.
Fındık üretimine ve üreticisine destek olmayı amaçlayan bu proje kapsamında Sakarya, Düzce, Ordu, Giresun ve Trabzon’daki okullarda düzenlenen ve toplamda 102 öğrencinin katıldığı fotoğraf etkinliklerinde gerçekleştirilen yarışmalarda illere göre kazananlara ödüller verildi.
Etkinliklerde her ilde pilot olarak seçilen okullarda, öğrencilere önce teorik fotoğraf eğitimi verildi. Ardından okullarında özel olarak hazırlanan stüdyolarda tamamen kendi görüş açıları ile fotoğraf çekmeleri sağlandı.
Düzce’nin Cumayeri ilçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ve 20 öğrencinin katıldığı yarışmada jüri tarafından yapılan değerlendirmede aynı okul öğrencisi Ahmet Kaan Vurmaz birinci seçildi. Ahmet Kaan Vurmaz’a ödül olarak fotoğraf makinesi hediye edildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere de katılım belgesi verildi.
Törende konuşan Ferrero Fındık Değerli Tarım Uygulamaları Düzce Bölge Müdürü Murat Akbaş, “ Ferrero Değerli Tarım olarak genç arkadaşlarımızın daha çok fındık tarımına ilgi duymaları onların daha çok bahçelerde bulunması ve bu işin gelecek nesillere sürdürülebilirliğini sağlanması amacıyla fotoğraf yarışması düzendeki. Yapmış olduğumuz etkinlikte değerlendirmeler sonrasında çekmiş olduğu fotoğrafla Ahmet Kaan Vurmaz birinci olarak bizden fotoğraf makinesi kazandı. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.
Yarışmada birinci olan Ahmet Kaan Vurmaz’da birinci olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.
Ödülünü alan Ahmet Kaan Vurmaz ilk işi kendisi gibi yarışmaya katılan arkadaşlarının fotoğraflarını çekmek oldu.
Gençlerin daha iyi bir geleceğe hazırlanmasında sanatın gücünü kullanmak amacıyla Ferrero tarafından düzenlenen etkinlikte çekilen tüm fotoğraflar önümüzdeki günlerde örnek bahçelerde sergilenecek. Gençler, aileleriyle fındık bahçelerinde ağırlanacaklar.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.