Festival tadında yarıyıl tatili Forum Bornova’da çocukları bekliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Festival tadında yarıyıl tatili Forum Bornova’da çocukları bekliyor
19 Oca 2018 / Cum 09:51
/ 55 Kez Okundu
| |

Çocuklara yönelik etkinlikleriyle göz dolduran Forum Bornova, miniklerin heyecanla beklediği yarıyıl tatili için festival tadında bir program hazırladı

Çocuklara yönelik etkinlikleriyle göz dolduran Forum Bornova, miniklerin heyecanla beklediği yarıyıl tatili için festival tadında bir program hazırladı.
İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova’da çocuklar, yarıyıl tatilinde atölye çalışmaları ile el becerilerini geliştirecek, çocuk tiyatroları, bilim şov ile bilim dünyasını keşfedecek, Vefvef komedi ve sihir gösterileriyle eğlenceli vakit geçirecekler.
ForumBüs’te yarıyıl tatili boyunca her gün 14.00 - 18.00 saatleri arasında her seansa farklı bir atölye hazırlayan Forum Bornova, tuz boyamadan mask tasarımına, ahşap anahtarlık boyamadan, keçe çerçeve yapımına, fener yapımından hama boncuğa, mandaladan, seramik ve çorap kuklaya birbirinden keyifli konularla minik misafirlerini ağırlayacak.
Yarıyıl tatili boyunca hafta içi her gün Forum Bornova kapalı etkinlik alanında düzenlenecek olan Çocuk Tiyatrosu perdelerini minik misafirleri için açacak. Hafta içi 14.30, hafta sonları ise 14.30 ve 16.30 olmak üzere iki seansta minikler sanatla buluşmaya devam edecek.
Sürprizlerine hem çocuk hem yetişkin tüm misafirlerinin merak ve coşkuyla izlediği eğlenceli sihir şovu Vefvef ile devam eden Forum Bornova’da aynı zamanda “Ateş ve Buz” temalı bilim-şov da kapalı etkinlik alanında izleyiciyle buluşacak. Yarıyıl tatilini sanattan bilime, sihirden yaratıcılığa pek çok aktiviteyle festival tadında geçirmek isteyen herkes, Forum Bornova’ya davetli.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.