Fındık işçilerinden Mehmetçiğe yevmiye desteği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fındık işçilerinden Mehmetçiğe yevmiye desteği
06 Mar 2018 / Sal 11:07
/ 43 Kez Okundu
| |

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Erçallar Fındık Fabrikası’nın kadın çalışanları bir günlük yevmiyelerini Mehmetçik Vakfına bağışladı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Erçallar Fındık Fabrikası’nın kadın çalışanları bir günlük yevmiyelerini Mehmetçik Vakfına bağışladı. Erçallar Fındık Fabrikası Sahibi İsmet Erçal ise bu duyarlı harekete kayıtsız kalmadı ve bağış yapılacak yevmiyeleri kendisi karşıladı.
Fındık fabrikası çalışanı kadınlar, Afrin yazısı oluşturarak, ’Şehitler ölmez vatan bölünmez’ diyerek Mehmetçiğe destek verdi. Fındık işçileri adına açıklama yapan Rahime Esin, "Biz bugün Erçallar Fındık çalışanları olarak Afrin’deki Mehmetçiğimiz için çalışıyoruz. Bugünkü yevmiyemizi onlara bağışlıyoruz. Zeytin Dalı Operasyonu’nda bulunan Mehmetçiğimize Allah’tan yardım, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize bol bol şifa diliyoruz. Dualarımız onlarla. En büyük asker bizim asker" dedi.
Erçallar Fındık Fabrikası Sahibi İsmet Erçal ise, "Kahraman ordumuz bir aydan fazladır Afrin’de harekata katılıyor. Ordu kahramansa halk da kahraman, halk da kadirşinastır. İşçilerimiz bizim hiçbir yönlendirmemiz olmadan yevmiyelerini Mehmetçik Vakfı’mıza bağışlamak istediklerini söyledi. Erçal ailesi olarak biz de bu davranışlarını takdir ederek, bağış yapacakları yevmiyeleri biz karşılayarak onların adına bağışta bulunma kararı aldık. Bu ülkenin güzel insanları ülkede devletine, milletine sahip çıkmaktadır, bu da bizim için gurur verici bir şeydir. Güvenlik güçlerimize Millet olarak dua ediyoruz. Bizim tek vatanımız var oda Türkiye’dir. Askerliğimi Güneydoğu’da komando olarak yaptım. Terör ile mücadele eden askerlerimizin ne zorluklarda görev yaptıklarını çok iyi biliyorum. Bu duygu ve düşünceler ile ülkemizin, milletimizin, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum."





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.