Gazeteci Şerafettin Özhan vefat etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gazeteci Şerafettin Özhan vefat etti
09 Mar 2018 / Cum 17:11
/ 182 Kez Okundu
| |

Malatya basının emektarlarından Gazeteci-Yazar Şerafettin Özhan vefat etti

Malatya basının emektarlarından Gazeteci-Yazar ettin" href="/tag/seraf ettin/">Şeraf ettin Özhan vefat etti.
Malatya’da yazılı ve görsel yayın organlarında uzun süre muhabir ve yazar olarak görev alan 65 yaşındaki ettin" href="/tag/seraf ettin/">Şeraf ettin Özhan, önceki gün Kernek Mahallesindeki evinden çıktıktan bir süre sonra baygınlık geçirerek yere düştü. Kafasını çarpan Özhan’ın kaldırıldığı hastanede hayatını kayb ettiği öğrenilirken, Özhan’ın ölümü Malatya basın camiasında üzüntü ile karşılandı. 2 çocuk babası olan Özhan’ın cenazesi bugün Malatya Şehir Mezarlığında Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile toprağa verildi. Bir dönem MHP’de de siyaset yapan Özhan’ın cenazesine basın ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Öte yandan Özhan’ın vefatı sonrası bir mesaj yayımlayan Malatya Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Nihat Abacı, “Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve basın camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerinde bulundu.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner’de Özhan’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.