Gazeteci Turgut Özdemir son yolculuğuna uğurlandı.

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gazeteci Turgut  Özdemir son yolculuğuna uğurlandı.
06 Oca 2018 / Cmt 15:58
/ 48 Kez Okundu
| |

Dün akşam evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden eski Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve Karadeniz Gazeteciler Federasyon Başkanı Turgut Özdemir sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı

Dün akşam evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden eski Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve Karadeniz Gazeteciler Federasyon Başkanı Turgut Özdemir sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Özdemir’in cenazesine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.
Özdemir için ilk olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti önünde bir tören düzenlendi. Törene, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Milletvekilleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, meslektaşları ve çok sayıda seveni katıldı.
Burada yapılan konuşmalarda Özdemir’in meslek yaşamından övgü ile söz edilirken basın camiasının, çok değerli bir çalışanını kaybettiği vurgulandı.
Özdemir’in cenazesi daha sonra omuzlarda İskenderpaşa Camisine getirildi. Burada kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katılırken, Özdemir’in cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Esiroğlu Mahallesi’de aile mezarlığına götürüldü.
60 yaşında hayatını kaybeden 2 çocuk babası Turgut Özdemir, gazetecilik mesleğine 30 yıldan fazla emek verdi. Özdemir 2013-2016 yıllarında Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı yaptı. Anadolu Ajansı Trabzon Bölge Müdürü olarak yıllarca camiada emek veren Özdemir ayrıca Karadeniz Gazeteciler Federasyon eski Başkanlığı görevinde bulundu. İdman Ocağı futbol kulübünde uzun yıllar teknik direktörlük görevinde bulunan Turgut Özdemir, “Renksizliğin rengi” ve "Objektifimden Karadeniz Nostaljisi" isimli iki fotoğraf kitabı çıkarmıştı. Özdemir, 2001 yılında Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü’nden emekli olmuştu. Ani vefatıyla sevenleri acıya boğan Özdemir’in Hecem ve Çarem isminde iki kızı bulunuyordu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.