Gazeteci Yazar Hikmet Köksal Afrin Operasyonunu anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gazeteci Yazar Hikmet Köksal Afrin Operasyonunu anlattı
05 Mar 2018 / Pzt 13:37
/ 116 Kez Okundu
| |

Birlik Vakfı Erzincan Şubesinin seminer etkinlikleri kapsamında Türkiye Gazetesi Yazarı Hikmet Köksal dinleyicilerine hitap etti

Birlik Vakfı Erzincan Şubesinin seminer etkinlikleri kapsamında Türkiye Gazetesi Yazarı Hikmet Köksal dinleyicilerine hitap etti. Vakfın Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleşen seminerin konusu; Tarihsel Kırılma Sürecinde Afrin ve ötesiydi. Konu günceldi. Sunumdan önce kısa bir selamlama konuşması yapan Şube Başkanı Prof. Dr. Erdal Akpınar; " Afrin şehitlerini rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Türk Milleti olarak hepimiz onlara ve ailelerine minnet borçluyuz. Allah bizleri daha büyük acılardan ve kederlerden korusun inşallah. " dedi.
Seminerde Zeytin Dalı Harekatı olarak adlandırılan Afrin Operasyonu, perde arkası ve tarihsel derinliğiyle enine boyuna konuşuldu. Köksal, katılımcılar arasında Erzincan Valisi Ali Aslantaş ve İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy’un da bulunduğu kalabalık bir dinleyici kitlesine harekatın gerçek nedenlerini, jeopolitik yönünü, Türkiye ve İslam Dünyası açısından önemini çeşitli anekdotlarla açıklamaya çalıştı. Bu operasyonun bir zorunluluk olduğunu, bugün Suriye’de yapmazsak yarın Türkiye sınırları içerisinde yapmak zorunda kalacağımızı anlattı.
Köksal’ın şu cümleleri geceye mührünü vurdu: "Ölmeyi göze almış birini, ancak ölmeyi göze alan başka biri durdurabilir. Bizler vatanımız için savaşıyoruz. Ölmeyi göze almışız. Onun içindir ki, Amerikalılar ve onun adına vekalet savaşı yürütenler bizi durduramaz". "Yediğim ekmeğin hakkı için söylüyorum; olağanüstü güzel günler göreceğiz. Türkiye’nin sınırları yüzde 99 genişleyecek. Türk’ün ve Türkiye’nin yanında yer almak paha biçilmez bir kıymet olacak, Türkiye ile birlikte hareket etmek iftihar vesilesi sayılacak inşallah."
Köksal, büyük bir ilgiyle dinlenilen seminerin ardından katılımcıların sorularını cevaplandırdı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.