Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turpçu: “Gazetecilik önemli bir misyon içermektedir”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turpçu: “Gazetecilik önemli bir misyon içermektedir”
08 Oca 2018 / Pzt 13:25
/ 101 Kez Okundu
| |

Kırşehir Gazeteciler Mehmet Emin Turpçu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada gazetecilik faaliyetinin önemli bir misyon olduğunu ve gazetecilerin haberin doğrusunun insanlara ulaştırılması gibi bir sorumluluğu taşıdığını ifade etti

Kırşehir Gazeteciler Mehmet Emin Turpçu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada gazetecilik faaliyetinin önemli bir misyon olduğunu ve gazetecilerin haberin doğrusunun insanlara ulaştırılması gibi bir sorumluluğu taşıdığını ifade etti.
Cemiyet Başkanı Turpçu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İletişim çağının hayatımızın her noktasına sirayet ettiği bir dönemde iletişim ağlarını iyi kullanan doğru haberi verme, tarafsızlık, özel hayata saygı ve hukukun evrenselliği ilkelerinden ödün vermeyen zamana karşı stresli ortamlarda haberini halka ulaştırmak için gayret içeresinde olan meslektaşlarımın çalışan gazeteciler gününü kutlarım. Bir aşk mesleği olan gazeteciliğin zorluklarıyla birlikte ekonomik ve imkanlara biran önce kavuşmasını bekliyoruz. 2017 yılı içerisinde Bakanlar Kurulu resmi ilan fiyat listesini onaylayıp yayınlamamıştır. 2018 yılı içerisinde bu konunun acilen çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. İnternet yasasının bir an önce çıkartılması ve bu noktada yaşanan belirsizliğin ortadan kaldırılmasını bekliyoruz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.