Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Kayacı:"Vatan söz konusu olunca her şey durur"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Kayacı:
22 Mar 2018 / Per 15:06
/ 193 Kez Okundu
| |

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı, "Vatan söz konusu olunca her şey durur

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı, "Vatan söz konusu olunca her şey durur. Bizler de devletimizin emrinde, devletimizin bekası için bu mücadeleyi verdik" dedi.
Saadet Partisi (SP) Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Aytuğ Aslan, parti yöneticileriyle birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesini ziyaret ederek Dernek Başkanı Recep Kayacı ve dernek üyesi gazilerle görüştü.
Ziyarette konuşan SP Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, "Şehidi şehit yapan mananın canlı şahitleri olarak, vefa borcumuz olan gazilerimizi ziyaret etmek istedik. Bu cennet vatanımızın, bayrağımızın, mukaddesatımızın özgürlü için can verdiniz kan verdiniz, sizlere minnettarız. Sadece belirli günlerde değil, her zaman bize ışık tutuyorsunuz" dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Recep Kayacı ise, "Ziyaretinizden memnun olduk. Vatan söz konusu olunca her şey durur. Bizler de devletimizin emrinde, devletimizin bekası için bu mücadeleyi verdik. Ham dolsun bir sıkıntımız yok. Devletimiz gerekli özeni gösteriyor. Bizi unutmadığınız ve ziyarete geldiğiniz için teşekkür ederiz" diye konuştu.
Ziyaret günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.