Gazili öğrencilerden Mehmetçiğe duygu yüklü mektuplar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gazili öğrencilerden Mehmetçiğe duygu yüklü mektuplar
09 Mar 2018 / Cum 17:28
/ 118 Kez Okundu
| |

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı’nda Afri’de görev yapan Mehmetçiğe moral ve destek vermek amacıyla toplu halde mektup gönderdi

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı’nda Afri’de görev yapan Mehmetçiğe moral ve destek vermek amacıyla toplu halde mektup gönderdi.
Gazi Vakfı öğrencileri milli konularda ne kadar duyarlı olduklarını göstermek için Afrin’de görev yapan Mehmetçiğe yazdıkları mektup gönderdi. Okul öğrencileri ve öğretmenleri Afrin’deki Mehmetçiğe bir nebze olsun destek olabilmek, onların morallerini yükseltebilmek amacıyla duygularını yazıya aktardı. Resim öğretmenleri eşliğinde Kurtuluş Savaşındaki şuur ve inançla o dönemin şartlarındaki gibi duygularını ifade eden mesajları mendillere yazıp kumaştan keselere sardılar. Okulun müzik öğretmeni eşliğindeki bir grup öğrenci ise ‘Eledim Eledim Höllük Eledim’ türküsünü seslendirerek Mehmetlere armağan etti.
Gazili öğrencilerin Mehmetçikler için yazdıkları mektuplar Zeytindalı Harekatı’na katılan birliklere ulaştığını bildiren okul yönetimi, kahraman askerlerin, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları’ndan gelen duygu yüklü mektupları okuduktan sonra çok mutlu olduklarını ifade ettiklerini ve selamlarını gönderdiklerini bildirdiler. Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları’ndan yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizdeki vatanseverlik ve minnettarlık duygularının mektuplara yansıması bizlere de gurur verdi. Mehmetçiklerimizin mektupları okuduklarındaki güzel hisleri görmek bizleri de çok duygulandırdı” ifadelerine yer verildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.