Gaziye vefa, şehitlere dua

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gaziye vefa, şehitlere dua
16 Mar 2018 / Cum 16:29
/ 69 Kez Okundu
| |

Samsun’da 88 yaşında hayatını kaybeden Kore Gazisi Sebahattin Cavlav son yolculuğuna uğurlanırken, şehitler için de Mevlid-i Şerif okutuldu

Samsun’da 88 yaşında hayatını kaybeden Kore Gazisi Sebahattin Cavlav son yolculuğuna uğurlanırken, şehitler için de Mevlid-i Şerif okutuldu.
1950 yılında ilk kafile olarak Kore Savaşlarına katılan ve orada geçirdiği süre boyunca gazi unvanı alan 1 çocuk babası Sebahattin Cavlav, vefat etti. Hayatını kaybeden Kore gazisi için bugün İlkadım ilçesi Kılıçdede Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kore Gazisi Sebahattin Cavlav’ın cenazesi, Kıranköy Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Şehitler için mevlit okutuldu
Öte yandan, Samsun Valiliği tarafından cuma namazı öncesi Büyük Cami’de şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlide Samsun Büyükşehir Belediye Baskanı Yusuf Ziya Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Necati Yılmaz, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.