Gedizli öğrenci, Fransa’da Türkiye’yi temsil edecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gedizli öğrenci, Fransa’da Türkiye’yi temsil edecek
06 Mar 2018 / Sal 19:56
/ 60 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Gediz ilçesindeki Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Kros Takımı sporcusu Sabriye Güzelyurt, büyük bir başarıya imza attı

Kütahya’nın Gediz ilçesindeki Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Kros Takımı sporcusu Sabriye Güzelyurt, büyük bir başarıya imza attı.
Mersin’in Silifke ilçesinde 3 Mart’ta yapılan okullar arası Kros Türkiye Şampiyonasına, İl ve Bölge Birincisi olarak katılan Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Kros Takımı takım olarak Türkiye 11.oldu.
Gedizli Sabriye Güzelyurt, ferdi olarak Türkiye beşincisi olarak International School Sports Federation (ISF), Dünya Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Fransa’da yapılacak olan Dünya Okullar arası Kros Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Gedizli Sabriye Güzelyurt, Türkiye’de 6 sporcu içinde en iyi ferdi derece yapan sporculardan oluşan takımda yer alarak 2-7 Nisan 2018 tarihinde Fransa’da yapılacak dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu “Öğrencimiz Sabriye Güzelyurt, okulumuzu, şehrimizi ve en önemlisi ülkemizi dünyada temsil etmenin gururunu yaşayacak. Öğrencimizi kutluyoruz ve başarılı olacağına yürekten inanıyoruz" dedi. (RB-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.