Geleceğin girişimcileri Simurglu çocuklardan fabrika ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Geleceğin girişimcileri Simurglu çocuklardan fabrika ziyareti
14 Mar 2018 / Çar 09:32
/ 18 Kez Okundu
| |

Simurglu öğrenciler Girişimcilik Haftası kapsamında Esenyurt’ta bir fabrikayı gezerek, dünya standartlarında üretim yapan tesisi detaylı şekilde inceleme fırsatı buldu

Simurglu öğrenciler Girişimcilik Haftası kapsamında Esenyurt’ta bir fabrikayı gezerek, dünya standartlarında üretim yapan tesisi detaylı şekilde inceleme fırsatı buldu.
Eyüpsultan Belediyesi’nin Girişimci İş Adamları Vakfı ile birlikte düzenlemiş olduğu "Girişimcilik Haftası’’ kapsamında Simurg’un genç girişimci adayları Esenyurt’ta bir fabrikayı gezerek, çalışma sistemleri hakkında bilgi sahibi oldu.
Geçtiğimiz günlerde açılışını Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yaptığı Şehit Musa Özalkan Rami Bilgieviöğrencilerinin organize ettiği proje kapsamında gün boyunca firma ve üretim süreçleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Bilgievi öğrencilerinden 6 ve 7’nci sınıflarda eğitim gören geleceğin girişimcileri dünya standartlarında üretim yapan tesisi detaylı şekilde inceleme fırsatı da buldu.
Fabrika ziyareti boyunca Son Üretim Yöneticisi Aykut Özman ve Genel Müdür Asistanı & İdari İşler Yöneticisi Taşkın Karabacak tarafından, üretim süreçleri hakkında genç girişimcilere detaylı bilgiler verildi.
Fabrikadaki üretim süreçlerini yerinde gören öğrenciler"Test ve Drenaj Vanası"ürününün üretim sürecine de katkıda bulundu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.