Gelin damat düğünden önce maça geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
10 Şub 2018 / Cmt 17:11
/ 94 Kez Okundu
| |

TFF 2

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan Bodrumspor, Amed Sportif Faaliyetler maçında gelin ve damat sürprizi yaşandı. Bodrumspor taraftarı olan damat maç günü ile düğün günü çakışınca gelini elinden tutuğu gibi maça getirdi. Önce maçı izleyen gelin ve damat daha sonra düğünlerine gitti.
Kısa süre önce tanışan ve evlenme kararı alan Halil Kurusıkı ile Nurdan Atilla nikah öncesi Bodrumspor maçını izlemek için stada gitti. Bodruspor sevdalısı Halil Kurusıkı’nın maç gününe denk gelen düğün günün gelini elinden tutuğu gibi maça getirdi. Bodrum Belediye Başkanının yanına giderek maçı izleyen çift daha sonra nikahlarını kıydırıp düğünlerine gitti.
Yıllardır Bodrumspor’un hiçbir maçını kaçırmayan damat gelini de yanına alarak tribüne geldi. Tribünlerde gelin ve damadı gören taraftarlar ise kısa süreli bir şaşkınlığın ardından onlara tezahürat etmeye başladı. Bir süre müsabakayı izleyen gelin ve damat tezahüratlar eşliğinde stadyumdan ayrılarak nikah dairesine gitti.
Damat Halil Kurusıkı, Bodrumspor’a gönül verdiğini belirterek, “Bir sevdamız vardı Bodrumspor bugün bunu terk etmek zorunda kaldık mecburiyetten ama yine de bi gözüktük kendimizi gösterdik sahada” şeklinde konuştu.
Gelin Nurdan Atilla ise, “Eşim çok seviyor Bodrumspor’u, ben de ona eşlik ettim bu gün. İnşallah Bodrumspor kazanır” dedi.

Amedspor taraftarları gerginlik çıkardı
Öte yandan taraftar yasağı olan Amed Sportif Faaaliyetler, sahaya taraftarsız çıktı. Amed taraftarları Bodrumspor tribünlerine gizlice girerek maçı izledi. İlk yarı 0-0 biten maçta 2’inci yarı ise Amedspor penaltı ile 1-0 öne geçti. Bodrumspor taraftarlarının içerisine maçı izleyen Amedspor taraftarları sevinçlerini gizleyemedi. Gol diye bağıran Amedspor taraftarları ile Bodruspor taraftarları arasından kavga çıktı. Bir anda karışan tribünlere çevik kuvvet ekiplerinin müdahale etmesiyle gerginlik son buldu. Maç, Amed Sportif Faaliyetler’in 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.