Kilimcigöldelioğlu: “Salihli Atıksu Arıtma Tesisini çok beğendik”
Salihli Atıksu Arıtma Tesisini çok beğendiklerini belirten GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, “MASKİ Genel Müdürlüğünün Salihli Atıksu Arıtma Tesisinde Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik’in daveti üzerine incelemelerde bulunduk. Güzel bir tesis olmuş. Giriş ve çıkış suyunu da gördük. Çıkış suyu arıtılmış ve temiz bir şekilde deşarj ediliyor. Diğer tesislerde de böyle olduğunu düşünüyoruz. MASKİ’yi bu çevreci yatırımlarından dolayı tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Vakıf üyeleri de tesisin işleyiş süreci hakkında detaylı bilgi almaktan memnun olduklarını belirterek misafirperverliği için MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.
“GEMA Vakfını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk”
GEMA Vakfını ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Bugün GEMA Vakfını Salihli Atıksu Arıtma Tesisimizde ağırladık. Tesisimizin giriş suyundan çıkış suyuna kadar tüm aşamaları tek tek gezdirdik ve bilgi verdik. Son zamanlarda Gediz’in ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu daha iyi görüyoruz. GEMA Vakfı da yaptığı açıklamalar, sempozyumlar ve toplantılar ile Gediz’in önemini dile getiriyor. Bizler de Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Gediz Havzasına, nehrine ve bölgesine yapmış olduğumuz katkıları göstermek istedik ki, vakfın bundan sonraki çalışmalarına da bir katkısı olsun." diye konuştu.
“Cengiz Ergün önderliğinde Manisa’nın geleceğine yatırım yapılıyor
Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “İl genelinde 19 adet Atıksu Arıtma Tesisimiz var ve başarılı bir şekilde işletiyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün önderliğinde Atıksu Arıtma Tesislerine kurulduğumuz günden bu yana çok ciddi yatırımlar yapıldı. Gerek ilk yatırım maliyeti olsun, gerek işletme maliyetleri olsun, bu maliyetlerden enerji, personel, kullanılan ekipmanların bakım onarımı noktasında hiçbir zaman ödün vermeden tüm çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız, bundan sonra da Gediz Havzasını eski günlerine döndürmek için büyük fayda sağlar. Kendilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğumuz GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu ve vakıf üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Gediz Nehri için hazırlanan fotoğraf sergilerinin bir sonraki durağının MASKİ Genel Müdürlüğü olmasını dilediklerini belirtti. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, bu konuda karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunabileceklerini dile getirdi.
Duyuru
İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN