Gemerek’te vatandaşlar terör konusunda bilgilendirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gemerek’te vatandaşlar terör konusunda bilgilendirildi
02 Eki 2017 / Pzt 11:38
/ 87 Kez Okundu
| |

Gemerek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri terör faillerinin daha hızlı yakalanması için ’Teröre Hep Birlikte Dur Diyelim’ sloganıyla ilçenin farklı yerlerine afişler asara vatandaşları terör konusunda bilgilendirdi

Gemerek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri terör faillerinin daha hızlı yakalanması için ’Teröre Hep Birlikte Dur Diyelim’ sloganıyla ilçenin farklı yerlerine afişler asara vatandaşları terör konusunda bilgilendirdi.
Teröre karşı vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla polis ekipleri esnafları ziyaret ederek dükkanlara ’Teröre Hep Birlikte Dur Diyelim’ afişleri astı. Daha sonra Gemerek Meslek Yüksek Okulu ve ilçedeki diğer okullardan terör olaylarıyla ilgili öğrenciler düzenlenen seminerlerle bilgilendirildi.
İlçenin çeşitli yerlerine asılan terör olaylarına dair fotoğrafların da yer aldığı uyarı afişlerinin üzerinde, ’Teröre Hep Birlikte Dur Diyelim’ gibi çeşitli ifadeler yer aldı. Emniyet yetkilileri, Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçların önlenmesi ve aydınlatılmasına yardımcı olanların kimliklerinin devlet sırrı kapsamında kesinlikle gizli tutulacağını ifade etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.