Genç kız karakalem resimleri ile geçimini sağlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Genç kız karakalem resimleri ile geçimini sağlıyor
01 Şub 2018 / Per 11:59
/ 79 Kez Okundu
| |

Nevşehir’de 19 yaşındaki Gülhan Kartal isimli genç kız hayalindeki resim öğretmenliğine kavuşmak için karakalem resimleri çizerek hem eğitimine hazırlanıyor hem de geçimini sağlıyor

Nevşehir’de 19 yaşındaki Gülhan Kartal isimli genç kız hayalindeki resim öğretmenliğine kavuşmak için karakalem resimleri çizerek hem eğitimine hazırlanıyor hem de geçimini sağlıyor.
Nevşehir’de yaşayan 19 yaşındaki Gülhan Kartal hayali olan resim öğretmenliği sınavlarına karakalem resimleri yaparak ulaşmayı hedefliyor. Genç kız çizmiş olduğu karakalem resimleri ile eğitim masraflarını karşılamasının yanı sıra geçimini de sağlıyor.
Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı fotoğrafını karakalem ile çizen Kartal, en kısa zamanda bu resmi Cumhurbaşkanına ulaştırmak istediğini ifade etti. Kartal, “Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. 4 yıldır karakalem çalışmaları yapıyorum. Küçüklüğümden beri resim yapmaya çok meraklıydım. Son dört yıldır ise bendeki özgüven arttıkça karakalem çalışmalarına ağırlık verdim. Yani kısacası dört yıldır karakalem çalışmalarına sıkı bir şekilde çalışıyorum. Son olarak ise Cumhurbaşkanımızın resmini karakalem ile çizmeye başladım. İnşallah en yakın zamanda da kendisine çizmiş olduğum bu resmi ulaştıracağım. Ben karakalem çizimleri sayesinde hem geçimimi sağlıyorum hem de eğitim masraflarımı karşılıyorum. Karakalem resimlerine ilgi beklediğimden daha fazla oldu. Karakalem resimlerine ilgi her geçen gün artıyor. Umut ederim ki bu çalışmalarım sonrasında hedefimde olan resim öğretmenliğinin kazanmış olurum” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.