Genç, ulaşım esnafını ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Genç, ulaşım esnafını ağırladı
15 Şub 2018 / Per 14:23
/ 103 Kez Okundu
| |

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.
Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, ziyarette Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e çalışmaları ve şehir içi ulaşımda yapılan yenilikler hakkında bilgi verdi. Yasin Arslan, “Döşemealtı’nda Avrupa standartlarında yollar yapılıyor. Bu durumdan hem buranın bir evladı olarak ben, hem de esnaf arkadaşlarım son derece memnun. Daha önceden insanlar gezmek için bu bölgeden şehir merkezine giderdi. Ancak son yıllarda Döşemealtı bir cazibe merkezine dönüşüp insanları kendine çeker hale getirdi” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Otobüs şoförü arkadaşlarımızın sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Her fırsatta gururla söylüyorum ki bende bir şoför çocuğuyum. Şehir içi taşımacılık yapan esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını da vatandaşlarımızın ulaşım ile ilgili sorunlarını da biliyorum. Zaman zaman bize gelen şikayetleri sizlerle paylaşıyor ve birlikte çözmeye çalışıyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.