Gençlik merkezinde çalışmalar tam gaz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençlik merkezinde çalışmalar tam gaz
15 Mar 2018 / Per 09:30
/ 24 Kez Okundu
| |

Menderes’e kazandırılacak gençlik merkezinin yapımına başlandı

Menderes’e kazandırılacak gençlik merkezinin yapımına başlandı. Yıl sonuna kadar tamamlanarak gençlerin hizmetine açılacak projedeki inşaat çalışmalarını Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu yerinde inceledi.

Menderes Belediyesinin Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle ilçeye kazandıracağı gençlik merkezinin yapımına başlandı. Barbaros Mahallesine kazandırılacak ve 3 milyon liraya mal olacak proje Menderes’te bir ilk olacak.

Birçok tesisi barındırıyor
5 bin 587 metrekare alan üzerine yapılacak projede gençler için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Üç kattan oluşacak proje, içerisinde bulunan sosyal tesisleri ile dikkat çekiyor. Açık ve kapalı basketbol sahaları, derslikler, seminer salonları, kütüphane, eğitim odaları ve birçok farklı alandan oluşacak gençlik merkezi kısa zamanda ilçeye kazandırılacak.

"Gençlerimiz her şeyimiz"
Çalışmaları yerinde inceleyen Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “İlçemiz için söz verdiğimiz tüm projelerimizi yerine getiriyoruz. Genç kardeşlerimiz için de birçok projeyi hayata geçirdik. Sporla bağlarını güçlendirmeleri adına spor komplekslerini, halı sahaları, basketbol sahalarını, tenis kortlarını ilçemize kazandırdık. Şimdide Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da desteğiyle Menderes Gençlik Merkezi’ni ilçemize kazandırıyoruz. Projeye verdikleri destek için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a ve Bakanlık çalışanlarımıza teşekkür ederim. İnşallah yıl sonu yapımını tamamlayıp genç kardeşlerimizin hizmetine açacağız. Bizim dönemimize kadar halı sahası dahi olmayan ilçemiz yaptığımız sosyal tesisler ile herkesin gıptayla baktığı noktaya geldi. Her şey Menderes ve Menderesli kardeşlerimiz için. Onların her hayalini gerçeğe dönüştürmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.