Gençlik Merkezi’nden Afrin’deki Mehmetçiğe moral mektubu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençlik Merkezi’nden Afrin’deki Mehmetçiğe moral mektubu
13 Mar 2018 / Sal 11:53
/ 32 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Simav ilçesindeki, Gençlik Merkezi’nin üyesi olan 35 genç, Afrin’deki Kahraman Mehmetçiklere moral mektubu yazarak Afrin’e gönderilmek üzere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz’a teslim etti

Kütahya’nın Simav ilçesindeki, Gençlik Merkezi’nin üyesi olan 35 genç, Afrin’deki Kahraman Mehmetçiklere moral mektubu yazarak Afrin’e gönderilmek üzere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz’a teslim etti.
Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri olduklarını söyleyen Gençlik Merkezi üyesi 35 genç, Afrin’deki kahraman Türk askerleri için her gün dua ettiklerini belirterek, moral olsun diye mektup yazdıklarını ifade ettiler.
Simav Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, Gençler tarafından yazılan mektupların, operasyondaki Türk askerine moral desteği olacağını belirtti. Sapmaz, “Mektup yazarak, Türk askerilerine destek veren İmam Hatipli gençlere, rehberlik eden öğretmen ve idarecilere teşekkür ediyoruz. Türk gençlerinin, Afrin’deki Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğunu gösteren duygu yüklü mektuplar ile her gün dua göndermelerinden gurur duyduk” diye konuştu. (MEİ-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.