Genel Sekreter İlhan Bayram’dan Başkan Doğan’a ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Genel Sekreter İlhan Bayram’dan Başkan Doğan’a ziyaret
09 Oca 2018 / Sal 14:23
/ 134 Kez Okundu
| |

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ı misafir etti

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ı misafir etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a iadeyi ziyarette bulundu. İzmit’te yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların görüşüldüğü ziyarette konuşan Başkan Doğan, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Kurumlar arası koordinasyon çok önemli. 9 yıldır hizmetlerin bir arada yürütüldüğü İzmit’te çok uyumlu, güzel çalışmalar yaptık. Zaman zaman farklı düşündüğümüz konuları masaya yatırıp en güzelini, en doğrusunu bulmaya çalıştık. Alt yapıyla ilgili de İSU’yla ve Genel Sekreterimizle görüşmeler yaptık. Bu ziyarette de yapılan çalışmaları tekrar gözde geçirme imkanı bulduk” dedi. Doğan, Bayram’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Doğan’a misafirperverliği için teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram da, “Belediye Başkanımız, Genel Sekreterlik görevine atanmamın ardın hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Hem sohbet etmeye, hem de İzmit’te yapılan çalışmalarımızla ilgili de görüşmeye istedik” şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.