Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Suruç’ta

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Suruç’ta
25 Mar 2018 / Paz 16:10
/ 152 Kez Okundu
| |

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine geldi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine geldi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine geldi. Öğle saatlerinde uçakla Gap Havalimanına gelen Bakan Fakıbaba, karayoluyla Suruç ilçesine geçti. Ziyaret sırasında Bakan Fakıbaba’ya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa Millet vekilleri Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Halil Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ve bazı bürokratlar eşlik etti.
İl ziyaretini İlçe kaymakamlığına gerçekleştiren Bakan Fakıbaba Kaymakam Vekili Tarık Açıkgöz’den Suruç hakkında brifing aldı. Bakan Fakıbaba, Suruç’un aldığı yatırımların memnuniyet verici olduğunu belirtti. Kaymakamlıkta bir süre daha devam eden görüşmenin ardından Bakan Fakıbaba beraberindekilerle birlikte Cumhuriyet meydanındaki esnafı ziyaret etti. Suruçlu vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Fakıbaba, daha sonra Suruç Belediyesi konferans salonunda muhtarlarla yapılacak olan toplantıya geçti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.