Girişimcilik eğitimleri sona erdi, iş adamları tecrübelerini aktardı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Girişimcilik eğitimleri sona erdi, iş adamları tecrübelerini aktardı
25 Kas 2017 / Cmt 22:55
/ 38 Kez Okundu
| |

Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği tarafından verilen girişimcilik eğitimlerinin 100 kişilik grubun eğitimleri tamamlandı

Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği tarafından verilen gir imcilik eğitimlerinin 100 k ilik grubun eğitimleri tamamlandı. Toplamda 150 k i KOSGEB desteklerinden faydalanmak için eğitim aldı.
100 k ilik son grubun eğitimleri konusunda bu alanda tecrübeli olan YÖNDEM Danışmanlık firması ile birliği yapıldı. Eğitimler sırasında yeni gir imcilere adamları Kadir Tatoğlu ve Sezai Çanakçı tecrübelerini aktardı. Eğitim yeni gir imci adayları hazırlayacakları proje ile KOSGEB den 50 bin lira hibe ve 100 bin lira faizsiz olmak üzere toplan 150 bin liralık destek alabilecekler.
Dernek Başkanı Necati Başar, "Derneğimiz yapmış olduğu bu çalışma ile Zonguldak’ımıza yeni gir imcileri ortaya çıkmasına yeni istihdam alanlarının oluşmasına katkı sağlayacaktır. Katkı verenlere teşekkür ediyoruz. Yoğun lerinden zaman ayırarak bilgi ve birikimlerini bizlere ve yeni gir imcilere aktaran bölgemizin önemli sanayicilerinden önemli adamlarımıza ve bu projenin hazırlanmasından uygulanmasına kadar emeği geçen yönetim kurulumuza ve derneğimize gönül verm üyelerimize teşekkür ederiz" ifadelerine yer v erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.