İhtiyaç sahibi vatandaşları bedelsiz alışveriş yapm" /> İhtiyaç sahibi vatandaşları bedelsiz alışveriş yapm" /> İhtiyaç sahibi vatandaşları bedelsiz alışveriş yapm" /> İhtiyaç sahibi vatandaşları bedelsiz alışveriş yapm">

Gönen’de sosyal market açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gönen’de sosyal market açıldı
04 Mar 2023 / Cmt 12:55
/ 65 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, Gönen Kaymakamlığınca Şehit Zeki Aydemir caddesinde "Sosyal Market" açıldı
İhtiyaç sahibi vatandaşları bedelsiz alışveriş yapma imkanına kavuşturan "Sosyal Market" hayır sahiplerinin destekleri ile ayakta kalacak ve ihtiyaç sahipleri ihtiyaçlarını giderebilecek. "Sosyal Market" adıyla hizmete alınan yerde; Kullanılmamış giysi, çorap, ayakkabı, gıda malzemesi, temizlik ve hijyen ürünleri, çocuk bezi, küçük ev aletleri ve mutfak malzemesi destekçilerin hayır sahiplerinin bağışları bulunacak..

esir’in Gönen ilçesinde, Gönen Kaymakamlığınca Şehit Zeki Aydemir caddesinde "Sosyal Market" açıldı
İhtiyaç sahibi vatandaşları bedelsiz alışveriş yapma imkanına kavuşturan "Sosyal Market" hayır sahiplerinin destekleri ile ayakta kalacak ve ihtiyaç sahipleri ihtiyaçlarını giderebilecek. "Sosyal Market" adıyla hizmete alınan yerde; Kullanılmamış giysi, çorap, ayakkabı, gıda malzemesi, temizlik ve hijyen ürünleri, çocuk bezi, küçük ev aletleri ve mutfak malzemesi destekçilerin hayır sahiplerinin bağışları bulunacak.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.