GTO Meclisi Seçim öncesi son kez toplandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
GTO Meclisi Seçim öncesi son kez toplandı
22 Mar 2018 / Per 15:54
/ 82 Kez Okundu
| |

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Mart ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Settar Konukoğlu’nun başkanlığında Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi

Gaziantep Ticaret Odası ( GTO) Mart ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Settar Konukoğlu’nun başkanlığında Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Nisan ayında yapılacak seçimler öncesi, 38. dönemin son meclis toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Ticaret Odası ( GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası kültürüne yakışır bir seçim süreci yaşanması temennisinde bulundu.
"Odanın ve Gaziantep’in gücüne güç katmak hepimizin görevi"
Meclis toplantısının açılışında konuşan GTO Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, Nisan ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan organ seçimlerinde aday alacak üyelere başarılar dileyerek, “4 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçim ile göreve gelen 38. Dönemin son meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu beş yıllık süreçte hem ülke, hem şehir hem de Oda olarak olağanüstü günler yaşadık. İki hafta sonra yeni bir dönem başlayacak. Gerek şu anda organ üyeliği yapan üyelerimiz gerekse oda üyelerimiz odada göreve gelmek için büyük yarış içerisinde. Odamıza layıkıyla hizmet edecek ve Odayı hak ettiği yerlere taşıyacak üyelerin bu yarışı kazanmaları en büyük temennimiz. Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer Odamızın gücüne güç katmak hepimizin görevi. 120 yıllık bir maziye sahip olan Gaziantep Ticaret Odası’nın üyeleri olarak odamıza yakışır, adil ve centilmen bir seçim geçirmeyi temenni ediyorum. Aynı durum seçim sonrası için de geçerli. Sonuçlar ne olursa olsun seçim yarışı bir kenara bırakılmalı; odamızın, kentimizin bekası ve başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde çalışılmalıdır. GTO, köklü ve çok büyük bir camia. Bu çatı altında görev yapmak ayrı bir onur ve sorumluluk gerektiriyor. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Her zaman yanlarında olduğumuzu ve onlara destek olacağımızı belirtmek istiyorum"dedi.
" GTO her zaman ses getirdi"
Mart ayı olağan meclis toplantısında, küresel, bölgesel ve ekonomik gelişmeleri değerlendiren, aynı zamanda Odanın çalışma ve projeleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Gaziantep Ticaret Odası ( GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep Ticaret Odası’nın her zaman ses getiren proje ve çalışmalara imza attığını söyledi.
Toplantıda Meclis üyelerine hitap eden Hıdıroğlu, Gaziantep Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komite ve Disiplin Kurulu nezdinde uyumlu bir çalışma ortamı yakaladığını belirtti. Hıdıroğlu, “Görev aldığımız süre boyunca Yönetim Kurulumuz, Meclisimiz, komitelerimiz ve per sonelimizle her zaman ortak ve faydalı çalışmalar yapmaya ve kalite çıtasını yükseltmeye gayret ettik” dedi. Göreve geldikleri andan itibaren Oda ile ilgili yapılması gereken işleri süratle hayata geçirdiklerini anlatan Hıdıroğlu, “Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki doğru olan neyse, kurumsallık neyi gerektiriyorsa, yasal zemin neyi ön görüyorsa o doğrultuda hareket ettik” şeklinde konuştu. GTO’da herkesin amacının kente ve kent ekonomisine hizmet etmek olduğunu vurgulayan ve görev süresince Oda’ya ve Gaziantep’e hizmet etmek için hareket ettiklerini dile getiren GTO Başkanı Hıdıroğlu yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi:
GTO her zaman Gaziantep’e hizmet etme odaklı çalışır. Odamız, kentimiz ve ülkemizin ortak menfaatleri için çalışan köklü bir kuruluş ve büyük bir camiadır. Ülke ve şehir ekonomisinin gelişmesi, sektörlerin gelişip kalkınması için projeler üreten, eğitimler veren, var gücüyle çalışan GTO; üretime, ihracata, yenilikçiliğe, girişimciliğe, Ar-Ge’ye, yeni markalar oluşturmaya, kısacası kentinin ve ülkesinin zenginliği olmaya devam edecektir. Gaziantep Ticaret Odası 120 yıllık geçmişi ile kendi içinde oluşturduğu kurumsal yapı ve kurum kültürü ile çalışma disiplinini kurmayı başarmış, istikrarlı bir kuruluştur. İşte bu kültür ve çalışma disiplini ile projeler üretmeye, var olan projeleri takip etmeye, kentimizin her alandaki sorunlarının çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz. Camiamıza yakışan, bizi başarılı kılan budur.”
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Oda seçimlerinin camiaya, Gaziantep’e ve ülkeye hizmet için bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, Gaziantep Ticaret Odası’na yaraşır bir seçim süreci yaşanması temennisinde bulundu. 38. dönemin son meclis toplantısında görev yapan meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı birer plaket verilen toplantı, önümüzdeki dönemde görev almayı düşünmeyen meclis üyelerinin yaptığı veda ve teşekkür konuşmaları ile sona erdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.