Gümrükçüoğlu, "Çok iş yaptık, daha çok iş yapacağız"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gümrükçüoğlu,
07 Oca 2018 / Paz 14:57
/ 58 Kez Okundu
| |

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından mahalle yollarında yapılan çalışmalara 300 Milyon TL’yi aşan yatırım yaptıklarını söyledi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi çalışanları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Burada yaptığı değerlendirmede Trabzon’da çok önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Çok " href="/tag/is/"> yaptık, daha da çok " href="/tag/is/"> yapacağız. Bu nedenle daha da gayretli olacağız” dedi.
Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından mahalle yollarında yapılan çalışmalara dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Bu hizmetler Fen İşleri çalışanlarımızın eseridir. Sizin eserinizdir. Mahalle yollarımızı sırasıyla halkımıza layık hale getiriyoruz. 4 yılda bu alanda yaptığımız yatırımın maliyeti 300 milyon TL’yi aşmıştır. Elbette önümüzde daha yapacak çok " href="/tag/is/"> lerimiz var. El birliği ile bu hizmetleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.