Günaydın, Erdeğer ve ekibini ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Günaydın, Erdeğer ve ekibini ağırladı
01 Mar 2018 / Per 14:00
/ 92 Kez Okundu
| |

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
Odalarının 15 ayrı meslek gurubundan oluştuğunu ve 28 Ocak’ta genel kurullarını yaptıklarını söyleyen Nuri Erdeğer, halka gıda yönünde hizmet veren bir oda olduklarını söyledi. Erdeğer, “Başkan Günaydın bize bir başkan gibi değil, abi gibi yardımcı olmaktadır. Şehrimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı memnunuz. Şahsım ve oda yönetimimiz olarak sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
Isparta Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve yönetim kurulunun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren ve görevlerinde başarı dileklerini ileten Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’ya hizmeti ele aldık. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Odamız bünyesinde faaliyet gösteren esnaflarımızın hizmet kalitelerini artırdıklarını görüyorum, eksiklikler giderildi. Daha da iyi olacağı inancını taşıyorum” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.