HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: “Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyoruz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: “Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyoruz”
17 Mar 2018 / Cmt 12:15
/ 97 Kez Okundu
| |

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Çanakkale Savaşları’nın ve elde edilen muhteşem zaferin tarihimizde çok özel bir yeri olduğuna dikkati çekerek, “Çanakkale, milletimizin iman ve azminin, metanet ve gücünün açık bir göstergesi, bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Çanakkale Savaşları’nın ve elde edilen muhteşem zaferin tarihimizde çok özel bir yeri olduğuna dikkati çekerek, “Çanakkale, milletimizin iman ve azminin, metanet ve gücünün açık bir göstergesi, bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür. Aziz milletimiz Çanakkale ruhunu 15 Temmuz’da darbeci hainlere karşı ortaya koymuş, tanklara, toplara ve F-16’lara karşı göğsünü siper ederek, cesareti ve kararlılığı ile bir kez daha tarih yazmıştır” dedi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, “Çanakkale Savaşları’nın ve elde edilen muhteşem zaferin tarihimizde çok özel bir yeri vardır. Bu zafer, kahraman askerlerimizin dünyaya parmak ısırtan bir kahramanlık destanıdır. Milletimizin, iman ve azminin, metanet ve gücünün açık bir göstergesi, bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür. Çanakkale, sıradan bir hatırlayış değil, tarihi varoluşu sürekli ve ebedi kılan bir duruşun adıdır. Çanakkale’deki duruş ve direnişiyle bu vatanı bize emanet eden ecdadımız, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif’in ’Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın’ dediği bir muhteşem tarihi kanlarıyla yazan şehitlerdir. Aziz milletimiz Çanakkale ruhunu 15 Temmuz’da darbeci hainlere karşı ortaya koymuş, tanklara, toplara ve F-16’lara karşı göğsünü siper ederek, cesareti ve kararlılığı ile bir kez daha tarih yazmıştır. Bugün vatanımızın birliği ve bütünlüğü için Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’nda kahraman askerlerimizin bölgede vermiş oldukları mücadele de Çanakkale ruhunun bir yansımasıdır. HAK-İŞ olarak ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne sahip çıkma kararlılığını her zaman gösterdik. Hainlerin tuzaklarını bozmak, şer yuvalarını dağıtmak, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşamak için Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu’na tam destek veriyoruz. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak Zeytin Dalı Operasyonu’nun başarıyla sonuçlanmasını bekliyoruz. Operasyona katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm unsurlarının Allah yardımcısı olsun. Milletimizin duaları, Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan evlatlarımızla ve terörizmle mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizle beraberdir. Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan askerlerimizin sağlık ve güvenlik içerisinde ülkemize dönmeleri en büyük arzumuzdur. Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıl dönümünü kutluyor, başta Çanakkale’de zafer kazananlar olmak üzere vatanı ve bayrağı için şehit olan aziz Mehmetçikleri ve vatandaşlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.