Halk buluşmasında gündem elektrik kesintileri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Halk buluşmasında gündem elektrik kesintileri
09 Şub 2018 / Cum 16:32
/ 33 Kez Okundu
| |

Her ay Urla Kaymakamı Önder Can’ın da katılımı ile düzenlenen “Kaymakamlık ve halk buluşmaları” devam ediyor

Her ay Urla Kaymakamı Önder Can’ın da katılımı ile düzenlenen “Kaymakamlık ve halk buluşmaları” devam ediyor.
2017 yılı Ocak ayı itibari ile her ayın ilk haftası Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde, Urla Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “ Halk ile Buluşma” toplantısının Şubat ayı ana gündemi elektrik kesintileri oldu. Urla Kaymakamı Önder Can, Urla İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Eray Çakır ve Urla Asayiş Büro Müdürü Bekir Önsal, vatandaşların öneri ve şikayetlerini dinledi.
Urla Kaymakamı Önder Can, “Son bir aydır Urla’da yaşadığımız elektrik kesintileri hepimiz için önemli bir sorun. Bu konuyu ilgili elektrik dağıtım şirketiyle konuştuğumuzda,
kesintilerin daha iyi hizmet verebilmeleri için olduğunu dile getirdiler. Urla’da alt yapının çok eski olduğunu ve yenilenmesi gerektiğini ve yenilenme sırasında elektrik akımını kesmek zorunda olduklarını söylediler. Yaz dönemine kadar özellikle merkez bölgesindeki elektrik hizmeti düzene girecek. İlçemizin coğrafi yapısının dağınık olması sebebi ile dış mahallelerde süreç biraz uzayabilir ancak bir süre çekeceğimiz sıkıntı sonunda daha iyi bir hizmete sahip olacağız” dedi.
Yeni eğitim ve öğretim sezonu ile ilçedeki güvenlik konusuna da değinen Kaymakam Can, “Yeni eğitim ve öğretim sezonu açıldı. Öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olsun. Özellikle okul çevrelerindeki güvenlik kameraları arttırmak istiyor ve bununla ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda özellikle Okul Aile Birliklerini destek olmaya davet ediyorum. Uyuşturucu ya da hırsızlık gibi konularda ise çok şükür büyük bir sorunumuz yok. Buna rağmen kolluk ile vatandaşın iş birliği önemini her toplantımızda vurguluyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızın ihbar hatlarına şüpheli durumları bildirmesinde fayda var. İlçemizde evlerimizin müstakil olması, komşuların birbirini tanımaması gibi bir sıkıntımız var. Biz elimizden geleni yapıyoruz ve var olan küçük sorunlarımızı yine vatandaşlarımız ile beraber çözeceğiz.” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.