HANKOK toplantısında havalimanı güvenliği konuşuldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
22 Şub 2018 / Per 16:25
/ 77 Kez Okundu
| |

Hava Nakliyatını Kolaylaştırma Komitesi (HANKOK) toplantısı DHMİ Florya Eğitim Tesislerinde yapıldı

Hava Nakliyatını Kolaylaştırma Komitesi ( HANKOK) toplantısı DHMİ Florya Eğitim Tesislerinde yapıldı. Toplantıda "Havalimanları Güvenliğine Yönelik Saldırıların Bertaraf Edilmesi, Yaşanan Olaylar ve Alınacak Dersler" konuşuldu.
Hava Nakliyatını Kolaylaştırma Komitesi ( HANKOK) toplantısı DHMİ Florya Eğitim Tesislerinde yapıldı. Devlet Hava Meydanları İşletmesinin ev sahipliğini yaptığı toplantıda havalimanlarının güvenliği ve olası bir saldırıda neler yapılacağı konuları konuşuldu. Geniş katılımın olduğu toplantıya Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş, SHGM Genel Müdür Vekili Bahri Kesici, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak ve çok sayıda davetli katıldı.
Havacılık ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı geniş kapsamlı toplantıda Havalimanları Güvenliğine Yönelik Saldırıların Bertaraf Edilmesi, Yaşanan Olaylar ve Alınacak Dersler ve tedbirler konuşuldu. Toplantıya Havalimanlarında bulunan tüm firmaların yetkilileri katıldı
SHGM Genel Müdür Vekili Bahri Kesici’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, havalimanlarında güvenliğin son teknoloji cihazları ile sağlandığını ve tüm önlemlerin alındığını söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.