Havranlı öğrencilerden anlamlı mesaj “Tüm dünyaya yetecek kadar zeytin dalımız var!”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Havranlı öğrencilerden anlamlı mesaj “Tüm dünyaya yetecek kadar zeytin dalımız var!”
07 Mar 2018 / Çar 10:42
/ 74 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Havran İlçesi Muzaffer Leman Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından Zeytin Dalı operasyonu nedeniyle Afrin’de bulunan Mehmetçiğimize destek amacıyla zeytin ağacı dikme etkinliği yapıldı

Balıkesir’in Havran İlçesi Muzaffer Leman Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından Zeytin Dalı operasyonu nedeniyle Afrin’de bulunan Mehmetçiğimize destek amacıyla zeytin ağacı dikme etkinliği yapıldı.
Düzenlenen programa Kaymakam Şeref Aydın, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program Okul Müdürü Ali Rıza Dörtkol’un etkinlik hakkında yaptığı konuşmayla başlarken akabinde Mehmet Emin Çelik tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Müftü Vekili Mehmet Zeki Durmuş tarafından şehitler ve dünya barışı için yapılan dualarla devam etti. Edilen duaların ardından okul bahçesine zeytin ve selvi fidanları davetliler ve öğrenciler tarafından dikildi. Fidan dikimine katılan öğrenciler “Tün dünyaya yetecek kadar Zeytin Dalı’mız var” mesajını verdiler. Fidan dikiminden sonra yapılan lokma hayrı ile program sona erdi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.