Hedef Gazetesi 15 yaşına girdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hedef Gazetesi 15 yaşına girdi
03 Mar 2018 / Cmt 10:50
/ 115 Kez Okundu
| |

Aydın’da yayın hayatına 02 Mart 2004 yılında başlayan Hedef Gazetesi, 15’nci yaşına girdi

Aydın’da yayın hayatına 02 Mart 2004 yılında başlayan Hedef Gazetesi, 15’nci yaşına girdi. Gazete çalışanları ve köşe yazarları gazetenin 15. yaş günü dolayısıyla bir araya gelerek, gazetenin doğum gününü kutladılar.
Gazetenin Kurucusu Aydın Sarı, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla yayın hayatını sürdüren Hedef Gazetesi’nin artık Sevcan Sarı yönetiminde yoluna devam edeceğini belirterek, "2 Mart 2004 yılına kadar 2 çocuğum vardı. Hedef Gazetesi ile birlikte 3. çocuğum oldu diyebilirim. 42 yıldır gazetecilik mesleğini icra ediyorum. Geride kalan süreçte yoğun ve stresli yıllarımız oldu. Artık işi gençlere bırakmanın zamanı geldiğini düşünerek 3. çocuğum gibi bildiğim gazetemi 2. çocuğum olan Kızım Sevcan Sarı’ya emanet ediyorum. Bundan sonra gençler önde biz arkalarında yolumuzu devam edeceğiz" dedi.
Gaztenin yeni sahibi Sevcan Sarı, mütevazi yaş gününe gelen herkese teşekkür ederek, “Bugün 15’nci yılımıza giriyoruz. Bizi yalnız bırakmayan, yolda bizimle beraber olan, destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ancak en büyük teşekkürü de çalışma arkadaşlarıma ediyorum. Özverili bir çalışma yapıyorlar. İnşallah bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi inandığımız, bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Hedef Gazetesi’ne yaş günü dolayısıyla Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Efeler Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci gazetenin yazarları ve gazeteciler Hedef Gaztesi’nde bir araya geldi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.