Helvacı Mahallesine çocuk oyun odası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Helvacı Mahallesine çocuk oyun odası
13 Kas 2017 / Pzt 17:50
/ 73 Kez Okundu
| |

İzmir’in Aliağa ilçesinde, belediye tarafından Helvacı Mahallesine kazandırılan 3-6 Yaş Arası Çocuk Oyun Odası hizmete girdi

İzmir’in Aliağa ilçesinde, belediye tarafından Helvacı Mahallesine kazandırılan 3-6 Yaş Arası Çocuk Oyun Odası hizmete girdi.
Aliağa Belediyesi, ilçe merkezinde olduğu gibi dış mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Helvacı Mahallesi çalışma programı kapsamında, 3-6 yaş arasındaki çocukların gelişimleri ve sosyalleşmeleri açısından önemli olan çocuk oyun odasının tüm fiziki alt yapısı Aliağa Belediyesince tamamlanarak hizmete açıldı. 160 metre kare kullanım alanı olan oyun odasının fiziki alt yapısı fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerce, park alanı ve yeşillendirme çalışmaları ise park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerince yapıldı.
Aliağa Belediyesi ile Tüpraş Halk Eğitimi Merkezinin işbirliğinde hizmete giren çocuk oyun odası prefabrik olarak tasarlandı. İki sınıftan oluşan, sabah ve öğlenci gruplarının yer aldığı 45 öğrenci kapasiteli çocuk oyun odasında Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından görevlendirilen iki okul öncesi öğretmeni görev yaptığı belirtildi.
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonunun (UNICEF) da desteklediği çocuk oyun odası projesinde verilen eğitici aktivitelerle, çocukların birinci sınıfa daha nitelikli hazırlanması hedefleniyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.