Herkes sevgilisine, eşine kartpostal gönderirken o Afrin’deki Mehmetçiğe gönderdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Herkes sevgilisine, eşine kartpostal gönderirken o Afrin’deki Mehmetçiğe gönderdi
09 Şub 2018 / Cum 09:50
/ 61 Kez Okundu
| |

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Bilecik Başmüdürlüğü tarafından bir alışveriş merkezi girişine kurulan stantta herkes sevgilisine, eşine kartpostal gönderirken Hüseyin Taşkın Birgül, Afrin’deki Mehmetçiğe gönderdi

P osta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Bilecik Başmüdürlüğü tarafından bir alışveriş merkezi girişine kurulan stantta herkes sevgilisine, eşine ostal" href="/tag/kartp ostal/">kartp ostal onderirken/">gönderirken Hüseyin Taşkın Birgül, Afrin’deki Mehmetçiğe gönderdi.
PTT, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi Sevgi P ostanesi standı açarak ücretiz ostal" href="/tag/kartp ostal/">kartp ostal dağıttı. Kimi öğrenciler annesi, kimi eşlerine, kimi gençler ise sevgililerine 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi ostal" href="/tag/kartp ostal/">kartp ostal onderirken/">gönderirken Hüseyin Taşkın Birgül Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye-Afrin’de terör örgütü PKK-PYD-YPG ve DAEŞ’e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı ’Zeytin Dalı’ operasy onunda bulunan Mehmetçiklere gönderdi.

"Küçük bir çalışma belki ama manevi değeri büyük"
Hüseyin Taşkın Birgül, PTT’nin güzel bir çalışma yaptığını söyleyerek, "Burada Sevgi P ostanesini gördüğümde ’istediğim yere ostal" href="/tag/kartp ostal/">kartp ostal atabilir miyim’ diye s orunca ’evet’ yanıtı aldım. Zaten yakınımızdakilere sevgimizi ifade edebiliy oruz ama uzakta şuanda sevgiye ve manevi duygulara ihtiyacı olan kişiler var. Onlarda gündem de biliy orsunuz Afrin’deki Mehmetçiğimiz. Ben de oradaki Mehmetçiklere sürekli aklımızda olduklarını gösterecek bir yazı yazdım kartvizitte. Onun nişanesi olur diye düşünüy orum. Kartp ostala ’bir gün değil, her gün yanınızda olduğumuzu nişanesidir’ diye yazdım. S onuna da Suriye Afrin’deki Mehmetçik dedim. Yani orada zaten adres Afrin, göndereceğimiz kişi de Mehmetçik. Hasan Hüseyin değil yani, biz Mehmetçiğe gönderiy oruz. Küçük bir çalışma belki, ama manevi değeri büyük olduğuna inanıy orum ben bunun. PTT teşkilatımızı da kutluy orum böyle bir çalışmadan d olayı" dedi.

"Suriye’de PTT şubesinin açtık"
Kurulan Sevgi P ostanesi standı hakkında bilgi veren Bilecik PTT İşletme Birim ve Pazarlama S orumlusu Abdulaziz Çivik, "Türkiye Cumhuriyeti, Türkiye Devleti olarak biz Suriye’de PTT şubesinin açtık. Şuanda bütün p osta hizmetleri ile haberleşme hizmetlerini veriy oruz. Başbakanımız geçen gün Afrin’deki ç ocuklara PTT aracılığıyla karg o gönderdi. Biz de Taşkın beye teşekkür ediy oruz. Hepimiz Mehmetçiğimize sevgimizi iletiy oruz. Biz de yazmış olduğu dileklerini Mehmetçiğimize ulaştıracağız Allah’ın izniyle" dedi.
Öte yandan ilk gün Sevgi P ostanesi standında 50 kişinin Türkiye’nin çeşitli illerine ostal" href="/tag/kartp ostal/">kartp ostal gönderdiği öğrenildi


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.