Hesarek Kayak Merkezi’ne 3’üncü otopark yapılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hesarek Kayak Merkezi’ne 3’üncü otopark yapılacak
14 Şub 2024 / Çar 13:07
/ 0 Kez Okundu
| |

Yaklaşık 3 hafta önce sezonu açan ve şimdiye kadar 25 bine yakın ziyaretçi ağırlayan Bingöl’ün Hesarek Kayak Merkezi’nde 3’üncü otopark yapılacak.

Bingöl’ün Hesarek Kayak Merkezi’nin ziyaretçi akımına uğramasının ardından otopark sorunu gündeme geldi. Vatandaşların talebi üzerine kayak merkezine giden ve incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Usta, 3’üncü park için çalışmalara başladıklarını söyledi.
Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Vali Usta, “Geçen hafta sonu havanın güzel olmasından dolayı ziyaretçi akınına uğrayan Hesarek Kayak Merkezi’mizde başta park yeri olmak üzere trafikte aşırı yoğunluk yaşanmıştı. Bugün bu soruna ilişkin Hesarekteydim. Mevcut 2 park yerine ilaveten bunlardan daha büyük 3. bir park yeri düzenleyerek parklara giriş ve çıkışı farklı yönlerden yapacağız. İnşallah bu hafta sonu benzer yoğunlukta benzer sıkıntıları siz misafirlerimize yaşatmayacağız. Siz konuklarımızdan jandarmamızın yapacağı uyarı ve yönlendirmelere uymanızı, araçlarınızı yol kenarlarına değil park alanlarına düzenli bir şekilde bırakmanızı bekliyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.