Hisarcık’lı balıkçı bir günlük hasılatını Afrin’e bağışladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hisarcık’lı balıkçı bir günlük hasılatını Afrin’e bağışladı
15 Şub 2018 / Per 13:25
/ 46 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde balıkçılık yapan Hüseyin Coşar, günlük hasılatını Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçiklere bağışladı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde balıkçılık yapan Hüseyin Coşar, günlük hasılatını Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçiklere bağışladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentine yönelik terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, vatandaşların da bu harekata destekleri maddi ve manevi organizasyonlarla devam ediyor
12 yıldan beri Hisarcık ilçesinde balıkçılık yapan Hüseyin Coşar, bir günlük tüm hasılatını Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışlama kararı aldı.
Balıkçı tezgahına, “Bugün balık satışı paramız Afrin’e gönderilecek. Vatan olmasa aile olmaz, Vatan olmasa insan olmaz, Vatan olmasa sen olmazsın, bizim için canlarını feda eden vatan sevdalısı kardeşlerimize bugünkü kazancımız bağışlanacaktır. Allah Mehmetçiğimizi korusun” yazısı asan Coşar,”Devletimizin girmiş olduğu Afrin harekatında askerlerimizi yürekten destekliyoruz. Askerimiz kahramanca orada mücadelesini verirken, bizler de burada elimizden gelen desteği onlara hem dualarımızla hem de maddi anlamda destek verme gayreti içindeyiz. Allah Türk Ordusuna güç kuvvet ve zafer nasip etsin inşallah” dedi. (MA-EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.