Hisarcıklıoğlu, 2018-2019’da da EUROCHAMBRES Başkanlık Divanı’nda görevine devam edecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
29 Eki 2017 / Paz 12:09
/ 62 Kez Okundu
| |

TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Vekili Rifat Hisarcıklıoğlu, EUROCHAMBRES Genel Kurulu’nda belirlenen, 2018-2019 yıllarında görev yapacak EUROCHAMBRES Başkanlık Divanı’nda Başkan Vekilliği görevine devam edecek

TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Vekili Rifat Hisarcıklıoğlu, EUROCHAMBRES Genel Kurulu’n da belirlenen, 2018-2019 yılların da görev yapacak EUROCHAMBRES Başkanlık Divanı’n da Başkan Vekilliği görevine devam edecek.
TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Vekili Rifat Hisarcıklıoğlu Brüksel’de gerçekleştirilen, Avrupa Ticaret ve Sanayi O daları Birliği ( EUROCHAMBRES) Genel Kurulu’na katıldı. Hisarcıklıoğlu’na, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, A dana Ticaret O dası Başkanı Atila Menevşe, Bolu Ticaret ve Sanayi O dası Başkanı Türker Ateş ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi O dası Başkanı Ser dar Zabun eşlik etti. EUROCHAMBRES Genel Kurulu’n da, 2018-2019 yılların da görev yapacak yeni Başkanlık Divanı belirlendi. Başkanlık Divanı’n da, EUROCHAMBRES Başkanlığına Avusturya Federal Ekonomi O dası Başkanı Christoph Leitl, Başkan Vekilliğine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Fransa O dalar Birliği Başkanı Pierre Goguet, Almanya Ticaret ve Sanayi O daları Birliği adına Wolfgang Grenke, Polonya Ticaret ve Sanayi O dası Başkan Vekili Marek Kloczko; Başkan Yardımcılığına Yunanistan O dalar Birliği Başkanı Constantine Michalos, İsveç Ticaret ve Sanayi O dası CEO’su Stephen Müchler ve İrlan da O dalar Birliği CEO’su Ian Talbot getirildi. Bütçe Komitesi üyelerinin de belirlendiği Genel Kurul’ da, EUROCHAMBRES Bütçe Komitesi’ne TOBB’u temsilen TOBB Avrupa Birliği Daire Başkanı Mustafa Bayburtlu seçildi.
EUROCHAMBRES, 44 Avrupa ülkesi, 1700 bölgesel ve yerel ticaret ve sanayi o dası, 120 milyon istih dam üreten 20 milyon işletmeyi temsil eden, Avrupa iş dünyasının çatı kuruluşudur. TOBB heyeti, EUROCHAMBRES Genel Kurulu sonrası, Türkiye’nin Avrupa Birliği Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı’yı ziyaret ederek, Türkiye - AB ilişkilerinin güncel durumuna ilişkin bilgi aldı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.