Hisarcık’taki alt yapı çalışmaları oto yıkayıcılarını sevindirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hisarcık’taki alt yapı çalışmaları oto yıkayıcılarını sevindirdi
28 Ara 2017 / Per 11:34
/ 48 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde devam eden kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri yenileme ile elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmaları nedeniyle araçların toz ve çamur içinde kalması oto yıkayıcılarının yüzünü güldürdü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde devam eden kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri yenileme ile elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle araçların toz ve çamur içinde kalması oto yıkayıcılarının yüzünü güldürdü.
6 ayı aşkın ilçede devam eden alt yapı çalışmaları sonucu oto yıkayıcılar yoğunluk yüzünden randevu ile çalışmaya başladılar.
Oto yıkayıcısı Hüseyin Bardak, ilçede devam eden kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri yenileme ile elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarının ilçeye hizmet açısından çok önemli yatırımlar olduğunu söyleyerek,”Bu yatırımların inşası süresinde sık sık toz ve çamur olan araçlarını temizletmek için bizlere getirilen araçların sayısı hayli arttı. Beklemek istemeyen araç sahipleri bizden randevu alarak gelmeye başladı. Alt yapı çalışmaları ilçeye olduğu kadar bizlere de büyük katkı sağladı.” dedi. (MA-EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.