Hizan Gençlik Merkezinde yangın tatbikatı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hizan Gençlik Merkezinde yangın tatbikatı
07 Mar 2018 / Çar 12:14
/ 33 Kez Okundu
| |

Bitlis’in Hizan Gençlik Merkezindeki gençlere yönelik olası bir yangın veya acil durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiğini göstermek amacıyla yangın tatbikatı yapıldı

Bitlis’in Hizan Gençlik Merkezindeki gençlere yönelik olası bir yangın veya acil durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiğini göstermek amacıyla yangın tatbikatı yapıldı.
Siren sesleri ile başlayan tatbikatta, öğrenciler anlatılanlar doğrultusunda binayı boşalttılar. Gençlik merkezindeki kursiyer öğrenciler için bir yangın tatbikatı gerçekleştirdiklerini ifade eden Gençlik Lideri Şerif Ekinci, "Kurumumuzda gerçekleşecek herhangi bir yangın durumunda öğrencilerimizi hazırlamak ve eğitmek için bugün tatbikat yaptık. Önce teorik bilgiler verdik ve ardından uygulamalı olarak öğrencilerimize yangın anında neler yapılması gerektiğini gösterdik. İçeride mahsur kalanların nasıl bulunup kurtarılacağı ve yangın anında binalardan uzak durulup toplanma merkezlerinde öğrencilerin toplanmasının ne kadar önemli olduğunu anlattık" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.