‘Hoş Geldin Bebek’ projesinde 10 bininci paketi Başkan Eşkinat verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
‘Hoş Geldin Bebek’ projesinde 10 bininci paketi Başkan Eşkinat verdi
29 Oca 2018 / Pzt 15:56
/ 56 Kez Okundu
| |

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 2015 yılının ilk günlerinde başlanan ve 3 yıldır devam eden “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında 10 bininci bebek paketini yeni doğum yapan anneye teslim etti

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 2015 yılının ilk günlerinde başlanan ve 3 yıldır devam eden “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında 10 bininci bebek paketini yeni doğum yapan anneye teslim etti.
Bebek sahibi olma mutluluğu yaşayan ailelere içeriğinde battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, zıbın, önlük ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından kaleme alınmış mektubun bulunduğu “Hoş Geldin Bebek” paketlerinin 10 binincisini teslim eden Başkan Eşkinat, “Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerimiz her gün hastane hastane gezip, doğum yapan annelere ‘Hoş Geldin Bebek’ paketlerimizi iletiyor. Bu güzel ve anlamlı projede 3 yılı devirmişiz. 10 bininci paketi teslim etmek de bana düştü. Bir insanın en mutlu olduğu an yavrusunu kucağına ilk aldığı andır. Vatandaşlarımızın bu mutlu günlerinde de yanlarında olabildiğimiz için mutluyum” dedi.

Eşkinat’tan hastane çalışanlarına teşekkür
10 bininci bebek paketi tesliminin yanında diğer hastaneleri de gezen Başkan Eşkinat yeni doğum yapan annelere bebek paketlerini teslim etti. Hastane çalışanlarına da teşekkür eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “ 10 bin kutu. Hazırlamasından dağıtımına çok meşakkatli bir iş. Ben bu işte emeği geçen, bir an olsun yüzlerini asmadan çalışan ekibime, Tekirdağ Devlet Hastanesi, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi, Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi ve Özel Tekirdağ Star Medica Hastaneleri’nde bizlerle işbirliği yaparak projemize destek olan hastane yönetimleri ve çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Projenin devam edeceğinin altını çizerek sözlerine devam eden Eşkinat, “Bu proje başarıya ulaşmış bir projedir. Süleymanpaşa’nın geleceği olan çocuklarımıza dünyaya gözlerini ilk açtığı andan itibaren Süleymanpaşa Belediyesi olarak yanlarında olduğumuzu gösteren projedir. ‘Anne karnından son yolculuğa kadar yanınızdayız’ parolası ile çıktığımız yolda tüm Süleymanpaşalıların yanında olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.